Naast een modern assortiment charcuterie zoals bloedworst, vleesbrood, geroosterd spek, kippewit en hoofdvlees vervaardigt Slagerij Chris een gamma eigenbereide vleeswaren en zijn wij alom gekend voor onze ambachtelijke bereidingen van droge worst, kookworsten, Altesse ham, boerenpaté, crèmepaté, paté maison, ouderwetse boerenpaté en thema paté.



Het onbetwiste koninginnenstuk is natuurlijk onze ambachtelijk bereide Altesse ham naar een aloud Frans recept. Onze know-how manifesteert zich reeds bij het speuren naar de perfecte grondstoffen: varkensvlees en zout ,zij vormen de basis van een schitterend eindproduct zonder bewaarmiddelen, fosfaten of andere toevoegingen. Na het kookproces blijven de hammen nog even ademen in de kookvorm wat uiteraard bijdraagt tot het verfijnde aroma en de zachte smaak.
Stuk voor stuk gekenmerkt door hoge kwaliteit, doordat aan elk product veel zorg en aandacht wordt besteed. Alleen zuiver natuurlijke grondstoffen komen in aanmerking voor verwerking. Alle bereidingen worden met de hand en volgens eigen recept gemaakt. En dat proef je!




Ons assortiment droge worst is geheel bereid op ambachtelijke wijze. 

Dit zonder enige vorm van toevoegingen zoals bijvoorbeeld smaakversterkers, suikers en is geheel glutenvrij. Al onze droge worst soorten worden nog ouderwets handmatig gemaakt en op natuurlijke wijze gedroogd. 

Dit alles van de beste kwaliteit vlees en een unieke samenstelling van kruiden.

  

Bij de kookworsten vind je volgende specialiteiten:  hespenworst, kalfsworst, lunchworst en jachtworst.